QUI SOM?

Alt Serveis és una empresa de serveis que neix l'any 2015 de la fusió d'un equip creat per persones caracteritzades per la seva "humanitat", "transparència", i "confiança", qualitats que han destacat durant tota la seva trajectòria laboral. Els països on han desenvolupat el seu treball i serveis van des del sud-oest de França, fins a Barcelona-Costa Brava i Andorra.

La nostra filosofia consisteix en proporcionar als nostres clients la millor ajuda i satisfacció a les seves necessitats o projectes del dia a dia o del futur, oferir un servei per facilitar la seva vida. Tingui persones de confiança al seu costat pel que necessiti.

ESPECIALISTES EN SERVEIS IMMOBILIARIS

Amb gairebé 20 anys d'experiència en el sector, som la garantia de la qualitat i la professionalitat.

Assessorem els nostres clients en l'adquisició de la propietat, d'acord amb les seves necessitats, tant en l'àmbit d'inversió immobiliària, per una casa de vacances o com a primera residència.

El nostre objectiu és ajudar-lo a trobar allò que busca, facilitant totes les gestions necessàries

 

DIRECCIÓ D'OBRES I RESTAURACIÓ D'HABITATGES

Oferim un servei de "Project Manager" per aconseguir que els projectes immobiliaris, reformes o construcció d'habitatges puguin realitzar-se d'acord amb les necessitats del client, aportant la confiança d'un seguiment perquè els projectes es realitzin segons el temps estimat i els pressupostos acordats. Cada client es mereix un tracte personalitzat. 

 

ASSESSORAMENT JURÍDIC

L'assessorament jurídic pels "No Residents" a Andorra i a Espanya és molt important: és el servei que proporciona tota la informació per la tramitació de la documentació necessària per a qualsevol procediment administratiu i legal. Comptem amb un equip de gestors-assessors, jurídics i empresarials per oferir tota la informació necessària per a la creació de societats, residències passives, permisos de residència.

 
 

 00376 350 667

 0034 695 455 777

Ed.Becaina II

AD100 Canillo

Principat d'Andorra

Pàgina de Alt Serveis creada per SC Comunicació  -