Alt Serveis

"DEIXA'T PERDRE NOMÉS PER DESPRÉS PODER TROBAR-TE".

José Ramos

SERVEIS

 

       INVERSIÓ A ANDORRA

L'Equip d'Alt Serveis coneix perfectament el Principat d'Andorra, escoltarà les seves necessitats i sabrà aconsellar-lo i orientar-lo per fer més fàcil el procediment d'inversió.

Gràcies a la seva xarxa de col.laboració exclusiva, amb un sol interlocutor, podrà descobrir tota l'oferta disponible dins del mercat andorrà segons els seus criteris de selecció.

Sigui quin sigui el seu perfil d'inversió, treballem per vostè per proposar l'oferta més adequada, i per tant, la millor assistència administrativa per facilitar l'accés a un ventall d'avantatges que ofereix el nostre país.

       INVERSIÓ A LA COSTA BRAVA - BARCELONA

L'equip d'Alt Serveis coneix perfectament la Costa Brava, en particular el Baix Empordà, o el Triangle d'Or, escoltarà les seves necessitats i sabrà aconsellar-lo i orientar-lo per fer més fàcil el procediment d'inversió.

Gràcies a la seva xarxa de col.laboració exclusiva, amb un sol interlocutor, podrà descobrir tota l'oferta disponible dins del mercat de la Costa Brava, segons els seus criteris de selecció.

Sigui quin sigui el seu perfil d'inversió, treballem per proposar les millors oportunitats de compra, i una assistència exclusiva per facilitar la realització del seu projecte.

          PROJECT MANAGEMENT

Andorra-Costabrava

Si la seva idea és construir la casa dels vostres somnis, o bé de renovar totalment o parcialment el seu habitatge, l'equip d'Alt Serveis sabrà escoltar el seu projecte i li proposarà les solucions més adaptades a les seves exigències i pressupostos.

Des de l'Estudi de fiabilitat de l'avantprojecte, procediments administratius, pressupostos, des de la realització fins a l'entrega d'acord amb les normatives locals, el certificat de primera habitabilitat, Alt Serveis és el vostre interlocutor en exclusiva perquè el vostre projecte es realitzi proporcionant tranquil.litat, serenitat.

Coordinem tot el seu projecte, gràcies a la xarxa de socis locals, des de l'arquitecte fins a l'equip de construcció.

Abans

3C
10
8B
1B
3B
5
1
3
2
4
2B
1C

Després

Gestion de obras Andorra Costa Brava
Alt Serveis Andorra
Alt Serveis Costa Brava
7B
9B

          ASISTANCIA ADMINISTRATIVA

Andorra & Costa Brava

Perquè el seu projecte sigui tot un èxit, cal un coneixement dins de l'àmbit jurídic i fiscal del país on es vol fer la inversió. La nostra experiència, de més de 20 anys, en transaccions immobiliàries i gestió de projectes, i gràcies a un equip de socis, Gestors-Comptables, i advocats, tant a Andorra com a la Costa Brava, li garantim l'èxit de la seva inversió.

- Recerca de propietats segons la seva necessitat i inversió

- Preparació de documentació per a la compra d'un immoble

- Realització del procediment per a la compra d'un immoble, des del primer contacte fins a la sortida de la notaria

- Obertura d'un compte bancari (Andorrà/Espanyol)

- Assessorament per a la creació de societats

- Creació de Residencia Passiva o Permisos de treball (Principat d'Andorra)

- Creació de pressupostos, per a reformes o nous projectes

- Servei de manteniment i neteja de la seva propietat (check in check out en cas de lloguers de vacances)

 00376 350 667

 0034 695 455 777

Ed.Becaina II

AD100 Canillo

Principat d'Andorra

Pàgina de Alt Serveis creada per SC Comunicació  -